AAN TAFEL

(2 tot 6 jaar)

TG LOCALS

LOCATIE: LAKENMETERSHUIS

‘Aan Tafel’ is een muzikale voorstelling over hebberige taferelen. Over heel veel of juist te weinig hebben. Over samen en alleen en over delen als je durft! 

Daar staat een zak. Een zak vol spullen. Het rammelt en beweegt maar de rits is dicht. Wat zou erin zitten? En van wie is het?

Twee spelers gaan op onderzoek uit.  Ze bouwen, slopen en ontdekken van alles in de grote zak.  Samen gaan ze op reis en duiken per auto, vliegtuig en boot steeds verder hun fantasie in.  En hoe meer spullen ze in de zak ontdekken, hoe meer plekken ze kunnen bezoeken.  Waar willen ze eigenlijk naartoe? Wat wil hij? En wat wil zij? Ondertussen wordt het steeds lastiger om alles te delen, totdat alle spullen op zijn en de magen beginnen te knorren.  En wanneer er niets meer overblijft, is alleen je fantasie dan nog genoeg?

Aan Tafel is een muzikale voorstelling over hebberige taferelen.  Over heel veel of juist te weinig hebben.  Over samen en alleen en over delen als je durft! Voor alle kinderen vanaf 2 (En voor alle grote mensen die het ook wel eens lastig vinden om te delen)

VOORSTELLINGEN:

29/10 om 10:30

12 euro / korting 9 euro (incl reservatiekost)

Korting voor Willemsfonds, werklozen, studenten HOGE. 

 Korting 10% Gezinsbond via knop.

KANSENTARIEF MOGELIJK. 

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

BEKIJK OOK ONZE BEURTEN- EN GROEPSFORMULES

reserveren kan ook via sms op 0487 400 410

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN