DROEVE ROZIE, BLIJE ROZIE

(4 tot 8 jaar)

Odeon saxofoonkwartet

Locatie: OP DE WOLKEN

“Droeve Rozie, blije Rozie” is een interactieve voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige boek. Voor dit project ging het Odeon Saxofoonkwartet een samenwerking aan met auteur Raf Missorten, die het verhaal van Rozie, de kleine verdwaalde pandabeer tot leven wekte. Rozie is een jong roze pandabeertje die haar familie in een zware storm kwijtraakte. Ze probeert op haar weg uit te zoeken wie ze eigenlijk is en waar ze precies thuis hoort. Ondertussen evolueert Rozie van een roze diertje, tot een mooie zwart-witte pandabeer. Onderweg botst ze op verschillende dieren die haar familie wel eens zouden kunnen zijn. 


Bij “Droeve Rozie, blije Rozie” worden kinderen op een fantasierijke manier in contact gebracht met klassieke muziek en de familie van de saxofoons. Het Odeon saxofoonkwartet ging hiervoor de samenwerking aan met componist Noah Thys. Hij schreef de bijpassende muziek bij het verhaal, waarbij de vele mogelijkheden en verschillende klanken van de saxofoon aan bod komen, aangevuld met piano en klokkenspel.


Voor de voorstellingen van “Droeve Rozie, blije Rozie “wordt het Odeon Saxofoonkwartet vergezeld door Miekemie’s Vertelateljee. Zij brengt de fantasie van de kinderen helemaal tot leven en kan als geen ander de verbeeldingszin aanspreken. 

VOORSTELLINGEN:

26/02 om 10:00

Om 15:00

Standaard 11

korting 9 euro

Wij hanteren een eenheidstarief. Ouders hoeven dus niet extra te betalen voor de voorstelling.

Kortingen zijn geldig voor willemsfondsleden, werklozen en studenten hoge school, unief.

Gezinsbondleden genieten een SPAARKORTING van 10%

Kansentrarief van toepassing. 

locatie: OP DE WOLKEN

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

BEKIJK OOK ONZE BEURTEN- EN GROEPSFORMULES

reserveren kan ook via sms op 0487 400 410

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN