1. BODDIN SOLO – Kunnen wij eens praten? (solo intiem,  45 min)

Eén man. Eén piano. Een batterij aan uitgepuurde songs. Frank Boddin maakt met zijn ontwapenende en tegelijk indringende teksten dat je snel op het puntje van je stoel zit.

Hij speelt een muzikale one-man-show waarin liedjes en subtiele storytelling hand in hand gaan, waarin poëzie plots kan omslaan in bijtende proza en waarin de lach en de traan nooit heel ver van elkaar liggen. Een programma over wat we zeggen of soms niet gezegd krijgen. Deze korte variant van 45 minuten past goed in een festival-setting en vormt een stevige smaakmaker voor de volledige show.

2. BODDIN SOLO – Kunnen wij eens praten? (solo, 75 min, geen pauze)

 

Eén man. Eén piano. Een batterij aan uitgepuurde songs. Frank Boddin maakt met zijn ontwapenende en tegelijk indringende teksten dat je snel op het puntje van je stoel zit. Hij speelt een muzikale one-man-show waarin liedjes en subtiele storytelling hand in hand gaan, waarin poëzie plots kan omslaan in bijtende proza en waarin de lach en de traan nooit heel ver van elkaar liggen. Een programma over wat we zeggen of soms niet gezegd krijgen.

 

 

3. BODDIN MET BAND – (concert 70 minuten)

 

BODDIN is het muzikaal project van theatermakend muzikant Frank Boddin. Zijn ontwapenende en tegelijk indringende teksten maken dat je als luisteraar snel op het puntje van je stoel zit. Songs waarin rebellie, hoop en weemoed elkaar ontmoeten, over wat we zeggen of soms niet gezegd krijgen. Hij wordt live wordt bijgestaan door vingervlugge muzikanten zoals Erwin Van Ligten, Vitja Pauwels en Jef Peeters. Frank groeide op als zoon van een pianostemmer en kreeg zo de muziek al vroeg mee. Na een master communicatiewetenschappen volgde hij een theateropleiding en in 2016 bracht hij zijn eerste album uit. Hij werkt op dit album o.a. samen met Kommil Foo en enkele songs waren te horen op Radio 2, UrgentFM en NPO5.
 

“Een parel van een plaat. Zijn liedjes houden het midden tussen Raymond, Randy Newman en Tom Waits. Teksten met het juiste woord op de juiste plaats. Kleinkunst met de hartslag van pure popmuziek” (muziekjournalist Bart Steenhaut)

PRIJZEN? Boekingen@kleinfestijn.be

festijn-logo-transparant.png
Beeld 1 sepia Boddin.jpeg
Studiofoto-Boddin-KommilFoo.JPG