To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

HAMERMANS

(6 tot ... jaar)

Erik Bassier

Duur: +/- 20 min

LOCATIE: Op De Wolken

Hamermans, onbezorgd van aard en tevreden werknemer bij EB Construct, leeft zijn lichtjes hyperactieve leventje tussen hout en staal. Tot hij een vrouw tegenkomt, natuurlijk. Zij is uit heel ander hout gesneden. De 2 figuren doen hun instinctieve best om hun verliefdheid en hun verlangen naar elkaar te verwezenlijken. Ze stoten echter op een erg onverwachte hindernis…  ‘Hamermand’ is een korte maar krachtige poppentheatervoorstelling door Erik Bassier, die sommigen wellicht nog kennen van Mireille & Mathieu, of van Ultima Thule en FroeFroe.

Van en met: Erik Bassier

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

Na de reservaties kijkt u best soms ook eens in uw SPAMfolder!

GRATIS OMDAT WE 5 JAAR BESTAAN!

VOORSTELLINGEN:

2/11 om 14:30 & 15:30

Locatie: Op De Wolken

prijs: Gratis (2 euro reservatiekost) 

MAX 10 personen per reservatiebeurt!

RESERVEREN VERPLICHT!

LET OP! plaatsen zijn beperkt wegens Coronamaatregelen.  We gaan in Op De Wolken max tot 42 personen en in het lakenmetershuis 90 in de theaterzaal en 52 mensen in de foyer. Dit om iedereen een veilig te kunnen ontvangen. Wenst u ook een tafel in het Lakenmetershuis, gelieve deze ook te reserveren. Er zijn slechts 13 tafels beschikbaar om aan te zitten voor en na de voorstelling. Na de voorstelling voorzien we nog knutsel mogelijkheden. In Op De Wolken zijn er tafels voldoende voor het aantal zitplekken in de zaal.  Deze zijn verspreid over drie ruimtes.