HET GRENZELOZE SLEUTELGAT

(4 tot 10 jaar)

Dansgezelschap LaMelis

LOCATIE: Het Lakenmetershuis

...En Het Grenzeloze Zwarte Sleutelgat (puntje puntje puntje) is een sprookje over twee broertjes die erg van trommelen houden en achter een grote klok wonen. De gebeurtenissen en avonturen buitelen in deze kleurrijke dansvoorstelling op fantasievolle wijze over elkaar heen. Zo vindt er een modern Hip Hip Hop tafereel plaats, een overwinningsfeest met taart en champagne, een magische toverspreukenwedstrijd en blijkt een van de broertjes te kunnen veranderen in een meisje.

Zoals in alle sprookjes heeft ook dit verhaal een ‘vertelstem’ die het verhaal probeert te sturen. Echter in dit verhaal blijkt de ‘vertelstem’ niet zo machtig als hij eigenlijk wel zou willen zijn. Hij probeert het verhaal wel te sturen, maar er gebeuren steeds dingen die volgens hem eigenlijk niet de bedoeling zijn.

De werkelijkheid en de waarheid zijn rekbare begrippen in deze muzikale, theatrale dansvoorstelling die zowel in vorm als in inhoud grenzeloos is. Behalve dat het over de fantasie gaat, spelen ook de thema’s ‘goed en kwaad’ en ‘dat het oké is om anders te zijn’ een rol in deze overrompelende dansvoorstelling.

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

VOORSTELLINGEN:

28/2 om 10:30

Standaard 11

korting 9 euro

Wij hanteren een eenheidstarief. Ouders hoeven dus niet extra te betalen voor de voorstelling.

Kortingen zijn geldig voor willemsfondsleden, werklozen en studenten hoge school, unief.

Gezinsbondleden genieten een SPAARKORTING van 10%

Kansentrarief van toepassing. 

locatie: HET LAKENMETERSHUIS

BEKIJK OOK ONZE BEURTEN- EN GROEPSFORMULES

reserveren kan ook via sms op 0487 400 410

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN