IK HEB EEN HEEL VIES WOORD GELEERD, DAT WOORD DAT RIJMT OP STOEP.

(6 tot ... jaar)

Jasper Smit

Jasper is een graag geziene gast op KLEIN FESTIJN en nu komt hij met zijn nieuwe show richting ons. Stout, grappig en zo aandoenlijk. Vol nieuwe liedjes

Kinderen hebben genoeg dingen aan hun hoofd die grote kleinkunstliedjes verdienen. En dus zingt Jasper over iedereen moeten zoenen op verjaardagen (jakkes). Over doen alsof je slaapt wanneer je vader je ’s nachts uit de auto naar bed draagt. En over moeders die hun chocolade voor je verstoppen.
Jasper maakt al ruim twintig jaar liedjes voor volwassenen (winnaar Utrechts Cabaret Festival, finalist Cameretten Festival) en richt nu al zijn energie, blijheid en podiumervaring op een jong publiek. Met een vlijmscherp randje en een enorm hart.
Met de liedjes van Jasper mag je meteen meezingen. En je onthoudt ze de rest van je jeugd. En natuurlijk leer je wat er rijmt op ‘stoep’! Zoals… soep! En snoep! En YouTube! En hoelahoep! Enzo.

VOORSTELLINGEN:

26/7 om 14:00

10 / 8 euro (incl reservatiekost)

Korting voor Willemsfonds, werklozen, studenten HOGE. 

 Korting 10% Gezinsbond via knop.

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

BEKIJK OOK ONZE BEURTEN- EN GROEPSFORMULES

reserveren kan ook via sms op 0487 400 410

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN