WONDERLIJKE WERELD WIJSJES

(2 tot 6 jaar)

Willemijn Zingt & Onder het buro

LOCATIE: OP DE WOLKEN

Kijk eens om je heen? Wat zie je daar? Je voeten, een stoel, je papa of je zusje. Kijk eens een beetje verder, kijk eens verder dan je huis, je straat, je stad? Kijk eens verder, veel verder nog dan dat? Als je zo ver kon kijken dat je de hele wereld over kon, dan kan je op visite, op visite bij de zon! Op visite bij de beesten die jagen in het woud. Of samen met stoere rovers op zoek gaan naar het goud. We beleven grote avonturen met alle jongens en meisjes. Samen maken we de leukste muziek vol met Wonderlijke wereld wijsjes!
In de ‘Wonderlijke wereld wijsjes’ neemt Willemijn alle peuters, kleuters en hun ouders mee op reis langs bijzondere culturen met hedendaagse wereldmuziek. We reizen samen naar verre landen en gaan op bezoek bij de kinderen daar. Welke spelletjes doen de kinderen in Australie? Kan jij ook zo dansen als ze doen in Afrika? En samen zingen we alle mooie wereldse wijsjes na!

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

Na de reservaties kijkt u best soms ook eens in uw SPAMfolder!

VOORSTELLINGEN:

26/7 om 09:30, 11:00 & 15:00

Maxi-Festijn-nest: Dit is voor het maximum aantal:15 personen. U beschikt dan over ene volledige rij voor u alleen (127,5 euro

Mega-Festijn-nest: Dit is voor 12 personen. (108 euro) (dit kan vergroot worden met In-het-EI of/en Lonely Bird)

groot-Festijn-nest: Dit is voor 8 personen. (76 euro) (dit kan vergroot worden met In-het-EI of/en Lonely Bird)

Klein-Festijn-nest: Dit is voor 4 personen. (38 euro) (dit kan vergroot worden met In-het-EI of/en Lonely Bird)

In-het-Ei (tot 6 jaar): Dit is een kaartje waar het kind op de schoot zit. (Deze kunnen ook als aanvulling dienen in een 'Festijn-nest'-- max 10 personen per reservatie.) (9 euro)

 

Lonely Bird: Eén zitplek (Max tot 15 personen) (10 euro)

De NEST-formules zijn iets voordeliger. We raden u dus aan om een nestje te vormen voor een week met een bevriend gezin. :) Zo leert u mensen kennen en kunnen wij overleven! 

 

Spaarkorting Gezinsbond &

UIpas mogelijk voor individuele tickets. 

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN