MOUSTACHIO

(6 tot 100 jaar)

WIE WALVIS

LOCATIE: HET LAKENMETERSHUIS

 

Teun en Tinie zijn al zo lang samen dat het lijkt of ze helemaal vergeten zijn waarom ze ooit verliefd op elkaar zijn geworden. Gelukkig staat er op een dag een groepje besnorde Mariachi muzikanten uit Mexico op de stoep om hen te helpen. Zij hebben verstand van muziek en de liefde en zijn dan ook gekomen om de boer en boerin liefdeslessen te geven. Teun en Tinie moeten leren de tango met elkaar te dansen, romantisch met elkaar te dineren en een serenade voor elkaar te schrijven. De liefde lijkt verder weg dan ooit, maar de besnorde mannen geven niet op. Ze gaan pas weg als Teun en Tinie elkaar opnieuw de liefde durven te verklaren. Want ondanks alles is het duidelijk: Teun en Tinie horen bij elkaar!

‘Moustachio’ is een humoristische voorstelling boordevol heerlijke Zuid-Amerikaanse muziek voor iedereen vanaf 6 jaar. Een voorstelling over hoe moeilijk het soms is lief te zijn voor elkaar, maar bovenal een voorstelling die laat zien hoe fijn het leven is als de liefde gevierd wordt.

VOORSTELLINGEN:

28/02 om 15:30

Standaard 12

korting 11 euro

Wij hanteren een eenheidstarief. Ouders hoeven dus niet extra te betalen voor de voorstelling.

Kortingen zijn geldig voor willemsfondsleden, werklozen en studenten hoge school, unief.

Gezinsbondleden genieten een SPAARKORTING van 10%

locatie: HET LAKENMETERSHUIS

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

BEKIJK OOK ONZE BEURTEN- EN GROEPSFORMULES

reserveren kan ook via sms op 0487 400 410

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN