To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

PAKKEPAPIER

(1 tot 5 jaar)

Efrem Stein

LOCATIE: OP DE WOLKEN

Een interactieve clowneske voorstelling, waarbij alles draait om knisperend, rollend, scheurend cadeaupapier. Een vrolijk theatraal cadeautje voor de allerkleinsten. Hou jij ook zo van cadeautjes? Van grote ingepakte dozen met strikken? Of kleine cadeautjes met sliertjes? Hou jij ook zo van mooi papier waar de leukste cadeautjes in kunnen zitten? Lukas is gek op cadeautjes en dan nog het meest op het pakkepapier. Hij pakt graag in. Hij pakt graag uit. Hij geeft graag cadeautjes! Kijk, vandaag heeft hij ook een cadeau bij zich met een grote rode strik erbovenop. Wat zal erin zitten? Maar eerst alles klaarmaken, het cadeautje komt straks! Inpakken, opvouwen en dichtmaken. Cadeautje is verstopt! Wat zal er toch inzitten? Scheur, knisper, kras, snel het papiertje eraf. Open. Maar kijk nou wat een rommel en jeetje, wat een zooi! Nieuwsgierig kijkt Lukas naar de kinderen. Zal hij alles weer netjes maken? Of gaat hij samen met de kinderen lekker verder scheuren en dansen met het papier? Hiep hiep hoi, wat een plezier met al het pakkepapier! Wanneer er iets te vieren is of in een feestperiode wordt het cadeaupapier vervangen zodat de voorstelling aansluit bij het feesthema. Dus : ‘Lang zal ze’, ‘Kling klokje’ of ‘Zie ginds komt de stoomboot’! Waren nog nooit zo leuk en knisperend als met ‘Pakkepapier’.

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

Na de reservaties kijkt u best soms ook eens in uw SPAMfolder!

VOORSTELLINGEN:

25/7 om 09:15 (beschikbaar)

11:00 (vol)

Maxi-Festijn-nest: Dit is voor het maximum aantal:15 personen. U beschikt dan over ene volledige rij voor u alleen (142,5 euro

Mega-Festijn-nest: Dit is voor 12 personen. (120 euro) (dit kan vergroot worden met In-het-EI of/en Lonely Bird)

groot-Festijn-nest: Dit is voor 8 personen. (84 euro) (dit kan vergroot worden met In-het-EI of/en Lonely Bird)

Klein-Festijn-nest: Dit is voor 4 personen. (42 euro) (dit kan vergroot worden met In-het-EI of/en Lonely Bird)

In-het-Ei (tot 6 jaar): Dit is een kaartje waar het kind op de schoot zit. (Deze kunnen ook als aanvulling dienen in een 'Festijn-nest'-- max 10 personen per reservatie.) (10 euro)

 

Lonely Bird: Eén zitplek (Max tot 15 personen) (12 euro)

De NEST-formules zijn iets voordeliger. We raden u dus aan om een nestje te vormen voor een week met een bevriend gezin. :) Zo leert u mensen kennen en kunnen wij overleven! 

 

Spaarkorting Gezinsbond &

UIpas mogelijk voor individuele tickets.