ROODKAPJE EN WOLF

(3 tot 9 jaar)

De Vliegende koffer

LOCATIE: Op De Wolken

Duur: +/- 35 min

De Vliegende Koffer was al eerder et gast met de fijne productie Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

Over een meisje dat zich verveelt, een moeder die niet in sprookjes gelooft en een wolf die gelukkig niet op zijn eten kauwt.
Het sprookje van Roodkapje in een frisse en sfeervolle vorm verteld en gespeeld door Charlotte de Lange. 

Uit twee brocante koffers laat zij een betoverend bos, een spannend ledikant en een keuken waarin naar hartenlust gebakken wordt verschijnen. In deze decors komen Roodkapje, Wolf en het koekdeeg als marionettes tot leven.

"Het was bijzonder om te zien hoe Charlotte de Lange van De Vliegende Koffer de tijd nam om het verhaal te spelen en hoe het haar daarbij ook lukte om alle aandacht van de kinderen van verschillende leeftijden erbij te houden.
Ook het materiaal zag erg mooi uit en sprak tot ieders verbeelding.
Best een lastig sprookje om het niet te spannend te maken voor de kinderen, maar dat is met vlag en wimpel gelukt, ondanks dat Wolf een belangrijke rol speelde in het verhaal."

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

Na de reservaties kijkt u best soms ook eens in uw SPAMfolder!

GRATIS OMDAT WE 5 JAAR BESTAAN!

VOORSTELLINGEN:

2/11 om 09:45 & 11:00

Locatie: Op De Wolken

prijs: Gratis (2 euro reservatiekost) 

MAX 10 personen per reservatiebeurt!

RESERVEREN VERPLICHT!

LET OP! plaatsen zijn beperkt wegens Coronamaatregelen.  We gaan in Op De Wolken max tot 42 personen en in het lakenmetershuis 90 in de theaterzaal en 52 mensen in de foyer. Dit om iedereen een veilig te kunnen ontvangen. Wenst u ook een tafel in het Lakenmetershuis, gelieve deze ook te reserveren. Er zijn slechts 13 tafels beschikbaar om aan te zitten voor en na de voorstelling. Na de voorstelling voorzien we nog knutsel mogelijkheden. In Op De Wolken zijn er tafels voldoende voor het aantal zitplekken in de zaal.  Deze zijn verspreid over drie ruimtes. 

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN