To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom

STEEK JE VINGER IN DE LUCHT

(2,5 tot 6 jaar)

Jan De Smet

LOCATIE: Op De Wolken

Met de voorstelling ‘Steek je vinger in de lucht’ brengt Jan De Smet warme, grappige en herkenbare liedjes voor kinderen. De vroegere voorman van De Nieuwe Snaar speelt vertalingen van liedjes van Woody Guthrie, één van de belangrijkste folkzangers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Frank Vander Linden (De Mens) zorgde voor de vertaling van de teksten.

Het zijn speelse en vrolijke deuntjes met een duidelijk Amerikaanse ondertoon. Het ene liedje meeslepend, het andere huppelend en dansend. De teksten spelen perfect in op de leefwereld van kleuters en kinderen tot 8 jaar. Thema’s als wakker worden in een droog bed, een bezoek van de postbode of een ritje met de auto werden omgezet in een vrolijk liedje. De teksten blijven heel eenvoudig. Daardoor zijn de liedjes vlot meezingbaar. Na één keer luisteren kan je al mee neuriën. Meezingen is in ieder geval de boodschap want deze vrolijke melodietjes krijg je niet snel meer uit je hoofd.

Jan De Smet weet de kinderen als geen ander te beroeren. Met nummers als ‘Alles goed’, ‘Wip er op los’, ‘Vrooaar’ en ‘Steek je vinger in de lucht’ wordt het gegarandeerd een groot kinderfeest!

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

Na de reservaties kijkt u best soms ook eens in uw SPAMfolder!

VOORSTELLINGEN

 

06/01 om 15:00

Locatie: Op De Wolken

prijs: standaard kind 12 euro / standaard volwassen 10 euro

korting 9 euro

korting voor de werkzoekende, Studenten 18+ hogent - univ.

Reservatie enkel mogelijk via reservaties@kleinfestijn.be voor de kortingstarieven en na doorsturen van bewijsje. 

 

Spaarkorting Gezinsbond op standaardprijs en zal ter plekke op de kaart gezet worden &

Uipaskansentarief en Uitpaspunten  mogelijk.