TOEDELJOE

(1 tot 6 jaar)

Efrem speelt

LOCATIE: Op De Wolken

Nou ja, wie is dat nou? Wie stapt daar nu plots met grote stille stappen de kamer binnen? Nieuwsgierig kijkt hij met grote ogen de kring rond, wie zijn al deze kinderen? Spannend hoor, zoveel ogen op hem gericht. Hup, de handen voor zijn ogen, dan is hij er niet. Of toch wel? Toedelejoe!

Zouden alle jongens en meisjes het goed vinden
als hij vandaag op bezoek komt? Lukas denkt van wel! Zeker als hij laat zien wat voor mooie spullen hij heeft meegenomen. Want kijk eens hoe mooi en sierlijk dit beweegt! Zullen we er samen tegen blazen om het te laten waaien? En luister eens hoe bijzonder zijn been ratelt. Voel eens hoe zacht dit is! Stap allemaal maar in de trein bij Lukas en ontdek zijn bijzondere wereld in jouw vertrouwde omgeving.

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

Na de reservaties kijkt u best soms ook eens in uw SPAMfolder!

VOORSTELLINGEN:

2/11 om 14:30 & 16:30

Locatie: Op De Wolken

prijs: standaard 9 euro

korting 8 euro

korting voor de werkzoekende, Studenten 18+ hogent - univ.

Reservatie enkel mogelijk via reservaties@kleinfestijn.be voor de kortingstarieven en na doorsturen van bewijsje. 

 

Spaarkorting Gezinsbond op standaardprijs en zal ter plekke op de kaart gezet worden &

Uipas mogelijk. 

LET OP! plaatsen zijn beperkt wegens Coronamaatregelen.  We gaan in Op De Wolken max tot 42 personen en in het lakenmetershuis 90 in de theaterzaal en 52 mensen in de foyer. Dit om iedereen een veilig te kunnen ontvangen. Wenst u ook een tafel in het Lakenmetershuis, gelieve deze ook te reserveren. Er zijn slechts 13 tafels beschikbaar om aan te zitten voor en na de voorstelling. Na de voorstelling voorzien we nog knutsel mogelijkheden. In Op De Wolken zijn er tafels voldoende voor het aantal zitplekken in de zaal.  Deze zijn verspreid over drie ruimtes. 

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN