KERSTCONCERT TWINKEL KLEINE STER

(0 tot 6 jaar)

Krulmuziek

LOCATIE: OP DE WOLKEN

Trakteer je kind(eren) dit jaar op de muzikale droomwereld in kerstsferen met het kerstconcert van Krulmuziek speciaal voor de allerjongsten!

Het muzikale gezelschap neemt de kinderen (0 – 6 jaar) mee in de wereld van de strijkmuziek van grote componisten om vervolgens te swingen, te zingen en samen muziek te maken met rinkelende belletjes in kerstsfeer. Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt een ander meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start. Al snel verschijnt er een lach bij de eerste kiekeboemuziekjes.

Stilzitten is niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd! De baby’s mogen vooraan met hun ouder/verzorger op een kleed zodat ze alles goed kunnen volgen en er heerlijk bij kunnen zitten of liggen. Alle andere kinderen en hun ouders/verzorgers nemen plaats in de zaal vanwaar ze meespelen, luisteren en zingen.

VOORSTELLINGEN:

28/12 om 16:00

12 euro eenheidsprijs

9 euro korting

korting voor Studenten HOGE, Werkzoekenden

10% korting voor gezinsbondleden via knop.

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

BEKIJK OOK ONZE BEURTEN- EN GROEPSFORMULES

reserveren kan ook via sms op 0487 400 410

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN