ZLATEH DE GEIT

(4 tot ... jaar)

Peter Van Dijk

Meesterverteller Peter Van Dijk komt ons wederom verassen met een geweldig verhaal. 

Als de dagen aan het eind van het jaar steeds korter worden, verlangt iedereen naar wat licht en warmte. Chanoeka is, net als Kerst, zo'n familiefeest dat licht brengt in de duisternis.

Zlateh de Geit is een joods verhaal dat zich afspeelt rond het Chanoeka feest.
Micha, een jongen van een jaar of zeven, kijkt erg uit naar het feest. Het hele huis is dan verlicht, moeder bakt zoete oliebollen en pannenkoeken en vader zorgt vader zorgt dat er voor iedereen een cadeautje is. Maar als blijkt dat er dat jaar geen geld is om het feest te kunnen vieren zit er maar één ding op. Van zijn vader moet Micha zijn lievelingsdier Zlateh gaan brengen naar de slager in de stad. Zal Micha zijn vader gehoorzamen?
In wat zich daarna afspeelt blijkt hoe hecht de vriendschap is tussen de jongen en de geit én wat ze werkelijk voor elkaar betekenen.

Zlateh de geit is een sfeervol Jiddisch verhaal, dat gaat over de onafscheidelijke vriendschap tussen mens en dier. Het geheel wordt omlijst door klezmer muziek.
Gebaseerd op het gelijknamig verhaal van Isaac Bashevis Singer & Maurice Sendak.

VOORSTELLINGEN:

28/12 om 10:30

12 euro éénheidsprijs

 9 euro korting

korting voor werklozen, studenten hogen en unief. 

Gezinsbondleden 10% spaarkorting via knop.

Niet alle programma's ondersteunen onze knoppen. Werkt niet? Mail naar reservaties(at)kleinfestijn.be of bel 0487 400 410

BEKIJK OOK ONZE BEURTEN- EN GROEPSFORMULES

reserveren kan ook via sms op 0487 400 410

Tel. 0487 400 410

 info(at)kleinfestijn.be

  • Facebook App Icon

MET STEUN VAN