top of page

Deze voorstellingen staan klaar voor jou! Je kan bestellen vanaf 28/1/2023. 

Korte inhoud kan je hier lezen. Meer info kan je vinden door op de link te klikken. Daar vind je de prijzen, info, locatie, ...

15/02 om 15:00

15/02 om 15:00

DE DIERENAMBULANCE (5+) Meer opslag Locatie: Het Lakenmetershuis Een zwaan die op de snelweg landt. Een kat hoog in een boom. Een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft. Laten we die dieren aan hun lot over? Natuurlijk niet. Zelfs als er op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan Inaya en Wesley van de dierenambulance er achteraan om ze te redden. De scènes in deze voorstelling zijn gemaakt naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak. Meer info? Reservaties?

16/02 10.30

16/02 10.30

WIRREWAR (2+) Efrem Stein Locatie: Het Lakenmetershuis Stap voor stap. Binnen de lijntjes. Dag in. Dag uit. Elke week. Elke maand. Meneertje loopt zijn hele leven over hetzelfde lijntje. Zonder te spelen en zonder te lachen. Tot de dag dat hij….Spring, buk, draai en zoek. Meneertje gaat op onderzoek. ‘Wirrewar’ gaat over buiten de lijntjes durven kijken, over de noodzaak van spelen. Speciaal voor peuters en kleuters! Meer info? Reservaties? Klik hier!

16/02 15.00

16/02 15.00

NIET MEER TE RESERVEREN! ROKKEROL (1+) Efrem Stein Locatie: Het Lakenmetershuis Je rolt naar me toe. Omarmen en ombenen. Zacht tegen je aan. Samen rollen we. Alles om ons heen beweegt. Ondersteboven. Rond en opstandig. Deze bal kan raar rollen. Ik laat je weer los. Met ‘Rokkerol’ beweegt Efrem zich meer dan ooit in de belevingswereld van dreumesen en peuters. Een wereld van verbeelding, logica en creativiteit. Je zal maar voor het eerst een bal ontmoeten! Meer info? Reservaties? Klik hier!

12/02 om 15.00

12/02 om 15.00

IETSMETNEFIETS (4+) Cie Selderie Locatie: Het Lakenmetershuis Leen en Lies hebben – en zijn – een bijzondere tandem. 1, 2, 3 …! Ze fietsen hun muzikaal avontuur tegemoet, op zoek naar de Zeldzame Roze Vlinder. Maar plots is daar dat vreemde geluid… TOEKADOEM… TOEKADOEM… TOEKADOEM! Moeten ze vluchten? Vechten? Waar komt dat geluid vandaan? Komt het uit de trompet? Uit de accordeon? Uit de fietsbel? Nee. Maar waaruit dan wel? Meer info? Reservatie? Klik hier

13/02 om 10.30

13/02 om 10.30

OLLIE TROLLIE EN MANNETJE LAMPENKAP (3+) De Vliegende koffer Locatie: Het Lakenmetershuis Ollie Trollie komt graag bij zijn oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. ‘Bestaat hij echt?’ vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek naar het verdwenen lampje en… Mannetje Lampenkap. Meer info? Reservatie? Klik hier.

13/02 om 15.00

13/02 om 15.00

BRUTALE APEN (4+) Tg Krijt Locatie: Het Lakenmetershuis Wat... als je niet op je apenbroertjes en zusjes lijkt? Als je je banaan liever met mes en vork eet… Als je zingt in plaats van brult en krijst… Als je nooit stiekem je tong uitsteekt… Aapje probeert erbij te horen, maar dat valt niet mee als je van hele andere dingen houdt. Netjes, lief en braaf zijn past toch helemaal niet bij apen!? Brutale Apen is grappig, stoer én ontroerend. Meer info? Reservaties? Kliek hier

14/02 om 10.30

14/02 om 10.30

KOM JE SPELEN? (4+) Irene Laros en de Beeldmakerij Locatie: Het Lakenmetershuis Door een merkwaardig voorval komen we in de fantasie terecht. Wat is dit voor rare wereld? Een bekende spierbundel wil met ons dansen en er moeten roze manen gekamd worden. Een computerspel slokt ons op en een enorm konijn wil per se de schat vinden. Want die schat is heeeeel belangrijk. Hoe belangrijk? Kom je spelen? Meer info? Reservaties? Klik hier.

14/02 om 15.00

14/02 om 15.00

SMAKELIJKE SPROOKJES (5+) TG Theatra Locatie: Het Lakenmetershuis In een land hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. En omdat er zo hard gewerkt wordt, is er eten en drinken in overvloed. Elke avond wordt een heerlijk diner geserveerd, waarbij er tot diep in de nacht gedanst wordt. Kortom... iedereen is gelukkig. Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt, die niet is uitgenodigd en zeker niet welkom is. Meer info? Reservaties? Klik hier.

bottom of page