top of page

HIER KAN U DE KOMENDE WHOEHOENSDAGEN VINDEN. ONDER HET OVERZICHT KAN U MEER DETAILS VINDEN. 

Algemene info over inschrijvingen en annuleringen kan u hier vinden 

Inschrijven doe je hier. 

DE WHOEHOENSDAGEN 2023-2024: Elke woensdagnamiddag voor 3 tem 5 jaar

6 tem 9 jaar vanaf seizoen 2024 - 25!!!

       

ALGEMEEN


INSCHRIJVEN?

Zodra u een mail gestuurd heeft plaatsen we uw vraag in onze klantenlijst. Nadat u een uitnodiging tot betaling ontving worden deze reservaties nog 5 werkdagen vastgehouden. Is de betaling niet uitgevoerd binnen dat tijdbestek zal de reservatie automatisch vervallen. Uw reservatie vervalt dus niet zolang u geen betalingsuitnodiging ontving. 

Op maandag en in het weekend kan het zijn dat u niet onmiddellijk antwoord krijgt. Het weekend vòòr het kamp voorzien we telefonische permanentie en regelmatige controle op mails. 

Algemeen:
 
richturen: Tussen 14:00 en 16:30 

Locatie: Op De Wolken, warandestraat 13, 9000 Gent

ANNULEREN?

Annuleren kan tot 4 weken voor aanvang van kamp of sessie. Enkel 12,5% administaratieve kost. 
Annulering vanaf 4 weken voor aanvang van kamp of sessie. 12,5% administratieve kost. 50% terugstorting. Overige van bedrag zal worden overgezet naar ander kamp of voorstelling. 
Annulering vanaf 2 weken voor aanvang van kamp of sessie. Geen terugstorting mogelijk. Centen worden overgezet naar een ander kamp of voorstelling min 12;5 % administratieve kost.
Annulering vanaf 3 dagen voor voor aanvang van kamp of sessie. Geen terugstorting mogelijk. 12,5% administrative kost. 50% effectief betalen kamp. Overige bedrag zal worden overgezet naar ander kamp of voorstellingen. 

Zodra de overschrijving binnen is verbind u zich aan onze voorwaarden tot annuleren. 

Bij gehele quarantaine of verbod op activiteiten voor bepaalde leeftijdsgroepen, opgelegd door de overheid, kan u kiezen tussen:
* òf een terugbetaling min de 12,5% administratieve kost
* òf het overzetten van dat bedrag voor een ander kamp (administratieve kost zal dan mee overgenomen worden, u verliest dus niks.)

Telefonisch vragen? 
0487 400 410. 

Annuleren
WHOEHOENSDAGEN

DE WHOEHOENSDAGEN van De Kunstproeverij

NIEUWE SESSIES SCHOOLJAAR 2023_2024!!! 

WHOEHOENSDAGEN - kunstproeverij voor kleuters en lager onderwijs

Wil je jouw kleuter of kind elke woensdag laten genieten van een nieuw verhaal? Denk je dat jouw kind graag in een veilige omgeving wil experimenteren met tonee
lspelen? Laat je jouw kind graag kennis maken met muziek en instrumenten? Straalt jouw kapoen ook zo als hij/zij over zijn/haar tekening vertelt? De Whoehoensdagen van Klein Festijn zijn wat jullie zoeken!

En op het einde van elke reeks een moment om te delen met een publiek. 

Telkens 2,5 uur per sessie wat de werking iets intenser maakt dan een standaard academie!


Praktische info:

waar: Warandestraat 13

wanneer: elke woensdagnamiddag van 14 uur tot 16:30 uur

voor wie: kleuters van 3 tem 5 jaar (kleuteronderwijs) 

U kan ook in onze foyer rustig een drankje nuttigen en wat werken.

Data & Prijzen: 

1e reeks  lessen: 20/9 - 27/9 - 4/10 - 11/10 - 18/10 - 25/10 - 15/11 - 22/11 - 29/11 - 6/12 & 13/12

1e reeks volledig: 195 euro (11 sessies)

Halve reeks tot of vanaf herfstvakantie: 115 euro

2e reeks lessen: 17/1 - 24/1 - 31/1 -  7/2 - 28/2 - 6/3 - 13/3 - 20/3 - 27/3

2e reeks volledig: 175 euro (9 sessies)

Halve reeks tot of vanaf krokusvakantie: 100 euro

3e reeks lessen 24/4 - 8/5 - 15/5 - 22/5 - 29/5 - 5/6 -12/6 - 19/6

3e reeks volledig: 160 euro (8 sessies)

Halve reeks niet mogelijk

Korting voor meerdere volledige reeksen!

 

2 volle reeksen 325 euro

Het volledige schooljaar 475 euro

MEERDE REEKSEN VOLGEN? 

Gezinsbond 10% spaarkorting geldig op afzonderlijke reeksen. Kansentarief mogelijk

 

BESTEL hier

EERDERE THEMA'S:

TORENS

Welke geheimen bewaren torens? Wie woont er helemaal boven? Wat kan je zien van bovenop een toren die tot bijna aan de wolken komt? Hoe doe je dat een toren bouwen? En is Rapunzel eigenlijk al bevrijd? Zin om mee op ontdekkingstocht te gaan in de mooiste verhalen? Toneelspelen, tekenen en knutselen, we doen het allemaal op woensdagnamiddag!

 

GEZOCHT: HELD (M/V/X)
De held is groot en sterk. De heldin is knap en grappig. Ze ontmoeten elkaar, ze worden op slag verliefd, ze trouwen en wonen met hun schattige kinderen in een prachtig kasteel. Ze leven lang en gelukkig. … zo gaat het verhaal dus meestal NIET.
We zoeken naar echte helden en heldinnen van nu, toen en straks. Hoe herken je een echte held? Bevindt er zich een held tussen ons? Zijn we allemaal wel eens de held van de dag? Prentenboeken verslindend, tekenend en knutselend banen we ons een weg door moedige daden en heldhaftige beslissingen. Om dan uiteindelijk onze eigen superheld te vinden.

 

uitvindingen

INHOUD:

Bijna alles is al eens gevonden of uitgevonden. Door grote mannen en vrouwen. Door echte durvers en avonturiers. Bijna alles. Maar voor wie goed zoekt, is er altijd nog iets nieuws om te ontdekken. We worden uitgedaagd door het Kantoor voor Nieuwe Dingen. Elke week brengen ze ons een nieuw pakket, een soort puzzel waarmee wij aan de slag te gaan. In het pakket zit ook een kort verhaal over een uitvinding of ontdekking. Elke week lezen wij een nieuw prentenboek, dat ons inspireert om toneel te spelen. Jonge muzikanten helpen ons in dit avontuur. Aan het einde van de tien lessen presenteren we onze uitvindingen.

 

HOE?

 

Elke week begint met een nieuw pakket van het Kantoor voor Nieuwe Dingen. Het pakket bevat korte informatie over een uitvinding of ontdekking. En materiaal om aan onze eigen uitvindingen te werken. We pakken het samen uit en komen te weten welke uitdaging het Kantoor ons stelt. We lezen elke week een nieuw prentenboek over vinden en ontdekken. Over gelukte uitvindingen en ook over mislukkingen. Van Aha! tot Zonder Resultaat. We luisteren elke week een stuk live-muziek gebracht door een jonge muzikant We spelen een stukje theater/doen theateroefeningen gebaseerd op het verhaal en op de muziek We verwerken het verhaal al tekenend of knutselend aan onze uitvinding. Af en toe verrassing`

Andere: HET BEEST IN MIJ - ROBOTTEN EN ANDERE UITVINDINGEN.

whoehoe.png
KF Kunstproverij (zonder site).png
SCHRIJF JE IN
SCHRIJF JE IN VOOR DE WHOEHOENSDAGEN (1 fiche per kind/ per kamp!)

* Na het invullen zal u onmiddellijk een mail krijgen met de betaallink. Reservatie geldig na betaling.
* RECHT OP KORTING VIA KLANTENKAART? Vink laatste vraag zeker aan. We storten het gespaarde geld op uw rekening tijdens uw eerste kamp bezoek in 2022. 
 
KIES JE KAMP
Hoe wens je aangesproken te worden?
MEERDERE KINDEREN INGESCHREVEN?
FOTOMATERIAAL MAKEN
ALLERGIEËN?

LET OP! Niet alle systemen ondersteunen deze functie. Indien de knop niet lijkt te werken, mag u gewoon een mail sturen naar kunstproeverij@kleinfestijn.be

Bedankt voor de inzending!

bottom of page