top of page
KZF EVENT BANNER.png
20200913-IMG_3083.jpg
marijke en de hanen.jpg
BOOMWAKALA.jpg
catering 3.jpg
catering 1.jpg
catering 2.jpg
catering 6.jpg
catering 4.jpg
catering 5.jpg
meermens.jpg
circo maximo.jpg
CAFE CON ....png

GRATIS MUZIEKTHEATER FESTIVAL
11 september 2021

VOORMIDDAG BUURTONTBIJT

09:30 tot 12:00 BUURTONTBIJT voor inwoners Sint-Amandsberg

 

Samen met 'T Overeten, Lets safe food, vzw Jong, Solidaritietsfonds Kookploeg, ontbijtgroep appelsap & Sivi vzw maken we er een geweldig gezellig ontbijtmoment van. 

Tijdens het ontbijt zouden we het leuk vinden om lokale artiesten te leren kenen. Wil je dus graag op ons vrij podium schitteren kan dat! Schrijf je in via vrijpodium@kleinfestijn.be vòòr 8/9. 

reserveer via deze knop: 

Wil je gewoon komen ontbijten tussen 09:30 en 12:00 (Laatste bedeling om 11:30)? Schrijf je dan in via buurtontbijt@kleinfestijn.be vòòr 8/9

reserveer via deze knop: 

 

NAMIDDAG KINDERFESTIJN!

In de namiddag verwennen we jullie met twee fijne muziekoptredens en aansluitend toptanimatie.

Tijdens het optreden kan je genieten van onze picknick en na het optreden kan je in onze animatiezone Bar George vinden voor een drankje

13:00 - Marijke een de hanen (4+) | Roodvonk

Een trio artiesten brengen een interactief swingend concert voor kinderen: Marijke en de Hanen. Niks betuttelend maar goeie muziek met stevige kinderteksten. De interactie krijg je niet enkel door de moves en melodietjes die à la minute worden aangeleerd, maar ook door het maken van klankdecors bijvoorbeeld. 

Verwacht je aan zalig herkenbare thema's zoals wiebelende konten, een kappersbezoek, heerlijk snoepen en verliefd zijn. Over vervelende kinderen, boos zijn, taterwaters, lekker lezen, uitvinders en dieren. 

Je kan voor dit optreden reserveren mét of zonder Picknick.  Na het optreden kan je nog een 1 uur 30 genieten van tal van animaties. 

15u30 - BANWAKABOOM (4+) | Drumdrumdrum

In deze ‘greatest hits’voorstelling geniet je van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje van Drumdrumdrum. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en succesnummer ‘Happy als ik dans’.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!

Je kan voor dit optreden reserveren mét of zonder Picknick.  Na het optreden kan je nog een 1 uur 30 genieten van tal van animaties. 

WAT ZIT ER IN DE PICKNICK? We begrijpen dat u dat wil weten! Hiernaast zie je ook afbeeldingen van wat je mag verwachten. Gemaakt door onze leverancier. 

Deze keer is het Sandwichbar NOON die onze hemelse picknick wil voorzien. En natuurlijk doen ze dat goed en super afgewerkt. 

Voor de volwassenen kan je kiezen uit uit twee halve buns of stokbroodjes. Vegie of niet Vegie. Daarboven krijg je nog een Pastel de nata en een fruitbrochette erbij. Hieronder zie je wat de keuzes zijn van het broodje. Daarboven krijg je nog een verassing van het huis. Je kan dan ook nog twee drankjes kiezen. En je krijgt er een watertje bovenop!

Voor de kids kan je een half stokbroodje of halve bun krijgen, 2 mini boterkoekjes en een fruitbrochette. Je kan hier één drankje kiezen. En je krijgt er een watertje bovenop. 

Keuze eten: 

Vegetarisch: 1/2 Bun vegan avocado of/en 1/2 Bun avocado paprikaspread

OF/EN

Niet vegetarisch:  1/2 stokbrood chicken mango of/en 1/2 stokbrood mozzarella ham pesto.

AVOND BALCAN, BEGICANA EN MEER. Voor de grote kinders! 

NU OOK MET PROGRAMMA VOOR DE GROTE MENSEN!

‘s avonds kleurt het plein naar gezelligheid, met 2 optredens over Belgicana en Balkan, en animaties waar niet iedereen mag weten wat je hebt gezien.

“Kinderen toegelaten, maar misschien niet aangeraden   “

Je kan hier reserveren voor het programma (maar is niet verplicht, wel leuk voor ons om te kunnen inschatten hoeveel mensen komen) en voor de tapas picknick (wel nodig, en deze is dan af te halen tussen 18:00 en 19:00)

18u30 - MEERmens

Meermens is het alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam maakt hij muziek over de dingen des levens en zoekt hij de universele gevoelens der mensheid.

Didier Becu (Luminous Dash): “Verder dan kleinkunst: luisterpop waar ook kunst in zit.”

Patt Mayeu (Vakjury StraatMuziek Festival Roeselare): “Op overtuigende wijze zette hij mooie verhalen neer waarvoor je toch wel bleef stilstaan om het einde van zijn gezongen poëzie te horen.”

19u30 - Circo Maximo

Circo Maximo brengt zeven gedreven muzikanten samen onder het motto ‘Folk with a twist’. Deze dynamische band, geboren in de Zuiderkempen, maakt al een aantal jaren eigen nummers. De muzikanten hebben hun roots in heel uiteenlopende muzikale genres, van klassiek tot rock.Enkele jaren geleden hebben ze elkaar gevonden en teruggevonden en sindsdien spelen ze overal de pannen van het dak! Zo passeerde de groep recent bijvoorbeeld nog op het festival Na Fir Bolg.

 

 

22u00 - Café Con Leche

Een elfkoppig gezelschap uit Gent met een eigen muzikale taal die bol staat van verschillende stijlen: cumbia, reggae, swing, ska, chanson, gipsy, …

Cafe con Leche staat voor vette grooves en pretentieloos feest!

Ze maken van elk optreden een muzikale trip vol sterke songs, opzwepende ritmes en zuiderse melodieën. Funky reggae, pompende balkan, snedige ska, intiem chanson: you name it.

bottom of page