top of page
KLEIN WALLHALA FESTIJN.png

De zomer is aan KLEIN FESTIJN. Geen Gentse Feesten, maar dat maken we ruimschoots goed met een geweldige nieuwe samenwerking. Wallhala nodigde KLEIN FESTIJN uit om alle donderdagen te programmeren én de laatste zaterdag van augustus.  En dat hebben we met beide handen aangenomen. 

Hier kan je het volledige programma vinden. 

Wallhala krijgt steun van de Stad Gent

GRATIS!

DON 29/7 16:30 GRATIS

DON 29/7 16:30 GRATIS

KATI AMO 6+ Leopart Kati Amo en Tijger hebben elkaar ergens onderweg ontmoet. Vanaf dat moment gaan ze samen, met vlinders in de buik en kriebels overal, door het leven. Ze zijn nu niet meer alleen maar met twee. Tot Tijger verdwaald geraakt in die jungle van gevoelens en afstand wil nemen van KaTi Amo Niet omdat hij moet maar omdat hij dat wil, dan kan hij beter nadenken Haar hart waar ook een koning, een eekhoorn en een vlieg in wonen breekt in duizend stukken. Zal dit ooit weer goedkomen

DON 5/8 16:00 (!) GRATIS

DON 5/8 16:00 (!) GRATIS

REIS NAAR DE BLUES 6+ Guy Verlinden Dit is een zeer interactief concert waar de participatie en beleving van de kinderen centraal staat. Ze worden uitgenodigd om te dansen, te zingen en we leren hen verschillende ritmes, zoals dat van een oude stoomtrein, aan.

DON 12/8 16:30 GRATIS

DON 12/8 16:30 GRATIS

DE WOLF IS TERUG 6+ Harro Van Lien In de voorstelling De wolf is terug neemt Harro van Lien het publiek mee naar een bos vol keurige dieren. Plotseling verschijnt daar, rechtstreeks vanuit de bossen van Polen, een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf.

DON 19/8 16:30 GRATIS

DON 19/8 16:30 GRATIS

ECHT WEL! 4+ Koek en ui “Ik ben in alle landen van de wereld geweest. Ik kan wel 10 meter hoog springen. Mijn scheetjes ruiken naar worteltjestaart. Ik ren sneller dan een cheeta. Ik ben familie van een koning. Ik heb gevochten met krokodillen. Ik ben de slimste persoon op aarde.”

DON 26/8 16:30 GRATIS

DON 26/8 16:30 GRATIS

EXPO NADA 8+ Leen De Veirman & Leen Roels Twee kunstkenners, genaamd Gertrude Konstkännere en Lindewijde Connaisseurd'art, presenteren het laatste nieuwe werk van kunstenares Nada Noppe. Het schilderij werd nog nooit eerder tentoongesteld. Nu is de tijd er klaar voor om het te tonen alvorens het verhuist naar New York. Een bijzondere onthulling met de nodige vragen over kunst.

ZAT 28/8 14:00

ZAT 28/8 14:00

DE AVONTUREN VAN DIK EN PIER 6+ Dik en Pier Muzikaal hebben Dik & Pier het werk van Tom Waits als basis genomen. De organische en pure liedjes van Waits lenen zich uitstekend als muzikaal uitgangspunt voor deze voorstelling. Tekstueel hebben Dik & Pier zich laten inspireren door de prachtige kindergedichtenbundels van Theo Olthuis (bekend van o.m. Sesamstraat, Klokhuis en Koekeloere). Voor iedereen vanaf 6 jaar, een concert dat je niet moet missen.

bottom of page