koopzondag site_edited_edited.png

Elke eerste zondag van de maand is het Feest! Want terwijl papa en mama nieuwe schoenen kopen kan je gezellig met oma en opa, vrienden en vriendinnen naar een voorstelling in Op De Wolken. Of beter nog, kom met het hele gezin! Je kan er ook knutselen, gezellig kletsen in onze bar en wie weet wel een workshop volgen. Misschien is er geheel verassend nog randanimatie of een leuk muziek optreden voor papa en mama na de voorstelling. Klik op de afbeelding voor meer info.Zolang de maatregelen voor covid 19 van kracht zijn zullen de voorstellingen maar mondjesmaat bekend gemaakt worden. 

 

7nov 15:00 

TAART VOOR TIJGER

Beeldmakerij Laros en De Jong (2,5+) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgen is tijger jarig. Dan zijn er slingers, cadeautjes en taart.
Taart? Ja, taart! Maar we hebben nog geen taart. Wat nu?
Aan de slag! We vragen tijgers vrienden om hulp.
Hopelijk wordt tijger niet wakker, want het moet wel een verrassing blijven.


Taart voor tijger (2,5+) is een voorstelling voor peuters en kleuters. Herkenning, herhaling, interactie, muziek en de grappige dierenpoppen vormen de ingrediënten van een vrolijke voorstelling die bij het jonge publiek goed in de smaak valt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Juli 10:45 en 14:30 (succesoptie om 09:30)

JE KAN HET!

Bram Beusekom(2+) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beeldende poppentheater over een jong vogeltje dat denkt dat hij niet kan vliegen.

 

De kleine vogel Coco zit in zijn nestje en fantaseert over hoe het zou zijn om lekkere vliegjes te vangen en met zijn vogelvriendjes naar de hoogste boom te vliegen. Maar wat als hij de enige is die niet kan vliegen. Dat hij te pletter zou vallen als een dennenappel? Of erger, opgegeten door een kat?

 

Gelukkig leert de mama van Coco hoe we hem kunnen aanmoedigen. Met een stoer liedje en een vrolijke dans. Zo leren we allemaal onze vleugels uit te slaan. 

 

Dit jaar zullen de ladders, harken en ander tuingereedschap uit het houten schuurtje van Bo de boswachter het decor vormen en de inspiratie zijn voor de 2+ voorstelling ‘Je kan het!’.

Bram was eerder te zien bij KLEIN FESTIJN met de voorstelling KATTON. Renate kennen we onder andere van 'De Boekeling' en 'Plons'.

 

Coaching:                 Renate Moespot

Concept & Spel:     Bram van Beusekom

Eénheidsprijs: 10 euro

Korting: Gezinsbond 10%, Kansentarief. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 

Je kan het! - Bram van Beusekom.png
taart tijger.jpg