top of page
KF BUGGY LOGO PNG.png
3/4 om 10:00

3/4 om 10:00

Hap uit je bed (3+) Bram Van Beusekom Locatie: Op De Wolken Bedtijd! Marrit en Bram willen gaan slapen. Alles is precies wat het is, dus het nachtlampje kan uit. Maar kijkt dat lampje ze nou aan? Dansen de dekens nou wervelend door de kamer? Vlug, spring op mijn deken, dan varen we weg! Een energieke en humoristische mimevoorstelling over expres verdwalen in je eigen slaapkamer. Meer info & prijzen? Klik door.

3/4 om 15:00

3/4 om 15:00

Wiegeliedjes concert (0,5+) Bibi Van Den Dijck Droom en dommel samen met je baby, dreumes of peuter weg op de mooiste, beroemde klassieke melodieën en klanken tijdens dit interactieve concert speciaal voor de allerjongsten. Rustgevende en vrolijke klassieke muziek wordt afgewisseld met bekende kinderliedjes. Harp en zang creëren samen een magische muzikale ervaring. Je kleintje mag tijdens dit concert lekker rondkruipen, wiebelen, wiegen, meezingen en -klappen. Meer info en prijzen? Klik door.

4/4 10:00

4/4 10:00

Vlieg eens vlug (2+) Bram Van Beusekom Locatie: Op De Wolken Lucky zit in zijn nest en fantaseert over hoe het zou zijn om te vliegen. Maar wat als het niet lukt? Wat als hij de enige is die niet kan vliegen? Een interactieve en humoristische voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Bezems en ladders en versleten tuingereedschap komen tot leven als dier. Dans en zing mee en spreid je vleugels! Meer info en prijzen? Klik door.

4/4 om 15:00

4/4 om 15:00

Pakkepapier (1+) Efrem Stein Locatie: Op De Wolken Hou jij ook zo van cadeautjes? Van grote ingepakte dozen met strikken? Of kleine cadeautjes met sliertjes? Hou jij ook zo van mooi papier waar de leukste cadeautjes in kunnen zitten? Lukas is gek op cadeautjes en dan nog het meest op het pakkepapier. Een interactieve voorstelling als vrolijk theatraal cadeautje voor de allerkleinsten. Meer info en prijzen? klik door.

05/04 om 10:00

05/04 om 10:00

WIRREWAR (2+) Efrem Stein Locatie: Op De Wolken Wirrewar’ gaat over buiten de lijntjes durven kijken, over de noodzaak van spelen. Een grappige mimevoorstelling met minimale middelen en met grootse fantasie, speciaal voor peuters en kleuters. Meer info en prijzen? Klik door.

05/04 14:00

05/04 14:00

BABYCONCERT (0,5+) Krulmuziek Locatie: Op De Wolken Dit sfeervolle concert betovert je baby met klassieke klanken! Krulmuziek trakteert op betoverende klanken, om daarna met de kleine en grote mensen samen te zwieren met een draagdans. Je baby speelt met een rammelaar mee op de vrolijke vioolmuziek en mag tijdens het concert dichtbij de muzikanten kruipen of genieten op schoot bij papa of mama. Meer info en prijzen? klik door

05/04 15:00

05/04 15:00

DREUMESCONCERT (1,5+) Krulmuziek Locatie: Op De Wolken Geniet met je dreumes (1,5 tot 3 jaar) van vrolijke klassieke klanken! Samen zingen we liedjes over de zee, bootje varen en de dieren van de zee. De dreumesen dansen en spelen met het muzikale speelgoed wat ze in hun handen krijgen op het grote kleed mee op beroemde muziek van grote componisten. Aan het eind van het concert mogen ze zelf echte kleine viooltjes uitproberen. Meer info en prijzen? Klik door.

05/04 16:00

05/04 16:00

BLUB (2,5+) Krulmuziek Locatie: Op De Wolken Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Samen met de vissen, zeepaardjes en de walvis duiken we steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek. En wat is er leuker dan heel veel manieren te ontdekken waarop je zelf muziek kan maken? Meer info en prijzen? klik door

6/4 om 15:00

6/4 om 15:00

Koning Pongo (3+) Rein De Vos (herneming wegens succes) Locatie: Op De Wolken Roger van de zoo weet veel over dieren, maar niet alles. Daarom trekt hij naar het oerwoud van Borneo, op zoek naar de Koning van de Jungle. Maar wat ooit een gigantisch woud was, is nu een kale vlakte met maar één boom. Ontgoocheld keert Roger terug. Maar wat vreemd: zijn koffer weegt plots veel zwaarder. Meer info en prijzen? Klik door

bottom of page