top of page
KF BUGGY LOGO PNG.png
din 02/04 10.00

din 02/04 10.00

MOLLETJE BIM (2+) poppentheater Koekla Locatie: Op De Wolken Molletje Bim is een slim en opgewekt dier. Hij zou heel graag leren vliegen. Hij woont in een tuin waar ook een sluwe kat woont. Op een dag komt er een vogeltje aangevlogen. Het jonge diertje is zijn mama kwijt. De ondeugende kat weet het vogeltje te vangen, maar net op tijd is daar Molletje Bim. Maar vinden ze het vogeltje haar mama terug? Meer info of reserveren? Klik hier

woe 03/04 15:00

woe 03/04 15:00

DAG ZON, DAG MAAN (0,5+) PETITE KLASSIEK Locatie: Op De Wolken Een theatraal concert met als thema het ritme van dag en nacht, in een decor waarin de zon en de maan elkaar afwisselen. De prachtige klanken van de harp en de zang betoveren de oren, prikkelen de verbeelding en nemen je mee tijdens dit concert, waarbij het heerlijk meedeinen, wiegen en wiebelen is op beroemde klassieke melodieën. Meer info en reserveren? Klik door.

don 04/04 10.30

don 04/04 10.30

ROKKEROL (1+) Efrem Stein Locatie: Op De Wolken Je rolt naar me toe. Omarmen en ombenen. Zacht tegen je aan. Samen rollen we. Alles om ons heen beweegt. Ondersteboven. Rond en opstandig. Deze bal kan raar rollen. Ik laat je weer los. Met ‘Rokkerol’ beweegt Efrem zich meer dan ooit in de belevingswereld van dreumesen en peuters. Een wereld van verbeelding, logica en creativiteit. Je zal maar voor het eerst een bal ontmoeten! Meer info? Reservaties? Klik hier!

don 04/04 15.00

don 04/04 15.00

GEZOCHT: KONIJN! (3+) Maas Theater en dans Locatie: Op De Wolken In Gezocht: konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar. Meer info of reserveren? Klik hier.

bottom of page