HIER KAN U DE KOMENDE THEATERKAMPEN EN WORKSHOPS VINDEN. ONDER HET OVERZICHT KAN U MEER DETAILS VINDEN. 

Klik op het gewenste kamp voor de correcte info

Algemene info over inschrijvingen en annuleringen kan u hier vinden 

Inschrijven doe je hier. 

* Kampen 2022 -2023

Herfstvakantie (3+), (6+)

 

Kerstvakantie week 2 (2023) (3+), (6+) later online

       

kamp nieuw 2021 png.png


De kinderen werken de gehele week of voor drie dagen rond een thema.  Ze ontwikkelen hun creatieve competenties via oefeningen en via de creatie die ze die week zullen maken. Naast theatrale oefeningen, werken we, afhankelijk van de keuze van de docent, aan decor, kledij, muziek, film, figurentheater, literatuur... Het is dus een afwisseling tussen theater en alles wat daar rond hangt. De hele dag staat wel in het teken van het creatieve. 

Er is telkens een begeleiding van twee personen voorzien. Een docent en een animator. 
 
Met toonmoment indien mogelijk (omwille van covid19 maatregelen) op het einde van het kampje
 
Het thema en de docent worden later vastgelegd.  Tijdens de coronacrisis kiezen we ervoor artiesten en docenten niet vast te legen en/of ze reeds aan het werk te zetten als er onduidelijkheid is over het al dan niet doorgaan van de kampen.  Zodra de crisis gaan liggen is zullen docenten en thema's vroeger bekend gemaakt worden. 

De verschillende locaties waar de kampen kunnen doorgaan zijn Op De Wolken, Het Lakenmetershuis of Theaterbox. Dit hangt af van de veiligheidsmaatregelen en het aantal inschrijvingen. 

U kan er wel vanuit gaan dat als de lichten op groen staan, de kampen op een kwalitatieve manier zullen doorgaan.  Daarvoor kunnen we reeds voldoende docenten aanspreken uit ons docentenbestand. Vaste docenten zijn Ilse De Rauw, Jo Van Herreweghe, Mathias Van Mieghem, Johnny De Meyer, ...

Leeftijdscategorieën: 

* 3 tem 5 jaar.
* 6 tem 9 jaar. 
En/of
* 9 tem 12 jaar.

prijs (5 dagen): 175 euro
prijs (3 eerste dagen): 125 euro 

(Inclusief 4 uurtje, )

Mogelijke kortingsformules (Kortingen niet combineerbaar):

10% korting gezinsbond op alle kinderen
15% korting vanaf tweede kind
Kansentarief mogelijk (80% korting)
Meerder kampen in 2022? 5% extra korting per kamp (verrekend op totaal gestort bedrag van 2022 bij eerste kamp. in 2023)


!!! Laatste twee dagen niet apart mogelijk wegens mogelijk toonmoment op vrijdag !!!

Inschrijven : kunstproeverij@kleinfestijn.be

Hoe annuleren, algemene vragen? Dat kan je vinden onderaan deze pagina. 

 
kamp nieuw 2021 png.png

 KAMPEN 2022-2023
 
Algemeen:
 
richturen (deze kunnen variëren per periode) : Tussen 09:00 en 17:00  - verschillende groepen starten op andere uren. (extra opvang mogelijk voor en na op aanvraag)

Locaties: Op De Wolken (centrumplek) - Het Lakenmetershuis - Theaterbox (afhankelijk van de maatregelen en aantal inschrijvingen) 
Mogelijke kortingsformules (Kortingen niet combineerbaar):

10% SPAARkorting gezinsbond op alle kinderen (u kan ook betalen met uw tegoed van de gezinsbond)
15% korting vanaf tweede kind
Kansentarief mogelijk (80%)
Meerder kampen in 2021? 5% extra korting per kamp (verrekend op totaal gestort bedrag van 2021 bij laatste deelnemende kamp.)

Vergeet zeker ook niet uw documenten van de mutualiteit. Ook daar kan u een tegemoetkoming van krijgen! 

 

 
 
 
 
 


INSCHRIJVEN?

Zodra u een mail gestuurd heeft plaatsen we uw vraag in onze klantenlijst voor dat kamp. Nadat u een uitnodiging tot betaling ontving worden deze reservaties nog 5 werkdagen vastgehouden. Is de betaling niet uitgevoerd binnen dat tijdbestek zal de reservatie automatisch vervallen. Uw reservatie vervalt dus niet zolang u geen betalingsuitnodiging ontving. 

Op maandag en in het weekend kan het zijn dat u niet onmiddellijk antwoord krijgt. Het weekend vòòr het kamp voorzien we telefonische permanentie en regelmatige controle op mails. 

(inhoudelijke info beschikbaar enkele weken voor aanvang omwille van Covid maatregelen)
 
Algemeen:
 
richturen: Tussen 09:00 en 17:00  - verschillende groepen starten op andere uren. (extra opvang mogelijk voor en na op aanvraag)

Locaties: Op De Wolken (centrumplek) - Het Lakenmetershuis - Theaterbox 

ANNULEREN?

Annuleren kan tot 4 weken voor aanvang van kamp of sessie. Enkel 12,5% administaratieve kost. 
Annulering vanaf 4 weken voor aanvang van kamp of sessie. 12,5% administratieve kost. 50% terugstorting. Overige van bedrag zal worden overgezet naar ander kamp of voorstelling. 
Annulering vanaf 2 weken voor aanvang van kamp of sessie. Geen terugstorting mogelijk. Centen worden overgezet naar een ander kamp of voorstelling min 12;5 % administratieve kost.
Annulering vanaf 3 dagen voor voor aanvang van kamp of sessie. Geen terugstorting mogelijk. 12,5% administrative kost. 50% effectief betalen kamp. Overige bedrag zal worden overgezet naar ander kamp of voorstellingen. 

Zodra de overschrijving binnen is verbind u zich aan onze voorwaarden tot annuleren. 
Als u tijdens de COVID periode kan aantonen dat het om een quarantaine gaat, zal u op eender welk moment de annulatieregeling krijgen die geldt voor annuleringen tot 4 weken voor aanvang + de reeds deelgenomen dagen. 

Bij gehele quarantaine of verbod op activiteiten voor bepaalde leeftijdsgroepen, opgelegd door de overheid, kan u kiezen tussen:
* òf een terugbetaling min de 12,5% administratieve kost
* òf het overzetten van dat bedrag voor een ander kamp (administratieve kost zal dan mee overgenomen worden, u verliest dus niks.)

Telefonisch vragen? 
0487 400 410. 

 
 
SCHRIJF JE IN 2022 (1 fiche per kind/ per kamp!)

* Na het invullen zal u onmiddellijk een mail krijgen met de betaallink. Reservatie geldig na betaling.
* RECHT OP KORTING VIA KLANTENKAART? Vink laatste vraag zeker aan. We storten het gespaarde geld op uw rekening tijdens uw eerste kamp bezoek in 2022. 
* Tijdens de zomer kiezen we ervoor om de kleuters (6) die nog niet in het eerste studiejaar gezeten hebben te laten aansluiten bij de 3+. Dit om er voor te zorgen dat het het niveau aankunnen. Bij meerdere kleuter groepen gaan we de jongste en de oudste samenzetten (rekening houdende met vriendencombinaties).
* We trachten vrienden samen te zetten zolang het mogelijk is naar bezetting groep.
*NIEUW 3DAGEN? Vanaf nu kan u zich op onze WACHTLIJST VOOR 3 DAGEN. Bij voldoende inschrijvingen (15 deelnemers) kan er een aparte groep aangemaakt worden. Of indien de 5 dagen niet vol zitten kunnen er enkele kinderen van 3 dagen aansluiten bij die groep. 3 weken voor aanvang krijgt u ten laatste bericht of dat mogelijk is. U dient tot dan ook NIET te betalen. Vooral bij de 3+ groep heeft het meer kans op slagen.
* Elke zondag volgt een update van het aantal personen per groep.LET OP: er kunnen meerdere groepen per leeftijdsgroep zijn.  
*NIEUW De datum op het einde van de regel, is de uiterste inschrijfdatum. Dit om sneller duidelijkheid te kunnen geven aan de reeds ingeschreven klanten. (laatste update 29/1)
*TOONMOMENT is enkel voor kindjes die 5 dagen volgen (OF in een autonome 3 dagen groep zit, na overleg met de docent). 
KIES JE KAMP
Hoe wens je aangesproken te worden?
MEERDERE KINDEREN INGESCHREVEN?
FOTOMATERIAAL MAKEN
ALLERGIEËN?

LET OP! Niet alle systemen ondersteunen deze functie. Indien de knop niet lijkt te werken, mag u gewoon een mail sturen naar kunstproeverij@kleinfestijn.be

Bedankt voor de inzending!