top of page

Bestellen via UITBUREAU?
Klik hier!

 

uitbureau logo.png

Deze voorstellingen staan klaar voor jou! Je kan bestellen vanaf 1/2/2023. 

Korte inhoud kan je hier lezen. Meer info kan je vinden door op de link te klikken. Daar vind je de prijzen, info, locatie, ...

20/2 om 14:30

20/2 om 14:30

NIET MEER VOORRADIG, NIEUWE KANS OP DE GENSTE FEESTEN! ONDER DE WATERTOREN (5+) Collectief Werktitel Locatie: Op De Wolken Olivia wilt zoals elke dag vertrekken naar haar werk wanneer er plots iets in haar keuken staat dat zichzelf voorstelt als 'Wezentje'. Wezentje is hun familie kwijt, en samen met Olivia gaan ze op tocht om de familie weer te vinden. Onderweg komen ze allerlei gekke figuren tegen die hun helpen, of eerder tegenhouden...

20/2 om 15:00

20/2 om 15:00

TOMAATJE OP JE NEUS (2+) Arno Huibers Locatie: Het Lakenmetershuis Zo eenvoudig is de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is. Met de meest eenvoudige middelen ‘tovert’ Arno de glimlach, de schaterlach bij zijn kinderpubliek en daardoor bij u als volwassene. De opmerking van een kind na afloop ‘waarom heb je een tomaatje op je neus’, werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten.

21/2 om 10:00

21/2 om 10:00

DOM (5+) Charel & Co Locatie: HET LAKENMETERSHUIS In ‘DOM’ ontmoet je opnieuw ‘De’ Charel: artiest die zichzelf en alles daaromheen best geweldig vind. Een podiumbeest in hart en zelfs nieren. Dat het vorige keer misging zit hem dwars en daarover komt hij nu vertellen en vertonen. Daarover heeft hij geschreven, gerijmd, geknutseld en gedacht. De Charel neemt in ‘Dom’ op bijzondere wijze het publiek mee in zijn denk- en leefwereld waarin banaliteiten argument worden en ook omgekeerd.

21/2 om 15:00

21/2 om 15:00

GEANNULEERD WEGENS ZIEKTE! MOJO POWER (6+) Guy Verlinde Locatie: HET LAKENMETERSHUIS Aan de hand van verschillende naar het Nederlands vertaalde bluesliedjes, leren de kinderen hun negatieve gedachten om te zetten naar positieve krachten: zo maken ze een reis met de Mojo trein, roepen ze op het ritme van de boogie alle donkere gedachten uit hun lijf, wekken ze magische Mojo krachten op door te dansen op het ritme van de rock & roll ....

22/2 om 10:00

22/2 om 10:00

VOLZET! KONING PONGO (3+) Rein De Vos Locatie: HET LAKENMETERSHUIS Roger van de zoo weet veel over dieren, maar niet alles. Daarom trekt hij naar het oerwoud van Borneo, op zoek naar de Koning van de Jungle. Maar wat ooit een gigantisch woud was, is nu een kale vlakte met maar één boom. Ontgoocheld keert Roger terug. Maar wat vreemd: zijn koffer weegt plots veel zwaarder. Pongo en Roger ontmoeten elkaar tijdens de voorstelling. Soms kluchtig en luchtig, soms intiem en geruchtig.

22/02 om 15:00

22/02 om 15:00

VOLZET! MENEER PANNENKOEK (3+) Lonneke van Leth Dans In de woonkamer van Meneer Pannenkoek hebben alle dingen een vorm: het ronde kleed, de rechthoekige kast, de driehoekige tafel en het vierkante grote zware kunstboek. Hij houdt erg van de kunst van Malevitsj en Kandinsky, omdat daar zoveel vormen in zitten. Meneer Pannenkoek denkt zelfs dat je een schilderij kunt dansen!

23/2 om 10:30

23/2 om 10:30

NIET MEER VOORRADIG I LOVE RAUWE MAMMOET (6+) Illusoir theaterproducties Locatie: HET LAKENMETERSHUIS Geschreven door Stany Crets Er was niks. Er was nul. Er was noppes. Er was nada. Er was niente. Er was niemendal. Nothing in the podding! Er waren wat planten, bomen, struiken. Er waren wat dieren, wilde dieren, gevaarlijke dieren en brave dieren. Er was aarde, er was water, er was lucht en er was vuur. En er waren mensen. 2 onnozele mensen. 2 heeeel onnozele mensen.

VOLZET! MASHA EN DE BEER Theater Koekla Locatie: HET LAKENMETERSHUIS Masha is een vrolijk en kwiek meisje. Zij woont bij haar opa en oma aan de rand van het bos. Masha mag veel van haar grootouders, maar één ding mag ze niet, alleen naar het bos toe gaan. De eigenwijze Masha doet dit toch… Ze komt terecht in het huis van een grote bruine beer. Hij woont daar lekker rustig, al voelt hij zich soms alleen. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken.

bottom of page