top of page

HIER KAN U DE KOMENDE THEATERKAMPEN EN WORKSHOPS VINDEN. ONDER HET OVERZICHT KAN U MEER DETAILS VINDEN. 

Klik op het gewenste kamp voor de correcte info

NIEUWE GROEPERING!

* Kampen 2023 -2024 


PROEVEN -ONTDEKKEN EN DOEN ------ LEES DIT EVEN! 

Er was eens… een betoverende wereld vol creativiteit waar kinderen kunnen proeven van de magie van het theater. Hier dansen ze ze tussen de coulissen, ritselen ze met kostuums, componeren ze melodieën, regisseren ze films, en brengen ze poppen tot leven. Iedere dag ontdekken ze andere artistieke vaardigheden. Met als kers op de taart een onvergetelijk toonmoment op het einde van het kamp.

In deze betoverde sfeer, worden de jonge geesten begeleid door: een bedreven docent en een behulpzame assistent.

De magische locaties waar deze avonturen plaatsvinden zijn: Op De Wolken, Het Lakenmetershuis, Theaterbox, of de Spaanse Gouverneurswoning.


NIEUW!!! Sinds dit seizoen delen we onze groepen anders op.

(3+) De Proevers:

Hier kan je een voorproefje nemen van de podiumkunsten. Alle onderdelen van de theaterwereld komen aan bod. Muziek en dans, maar ook decor en kostuums. Het podium staat steeds centraal.

In deze groep zitten de kinderen die nog niet naar het lager onderwijs gingen. Dus, als de zomervakantie aanbreekt en je ging nog niet naar het eerste leerjaar, ben je van harte welkom bij de Proevers.

(6+) De Ontdekkers:

Samen met een toegewijde docent werk je gedurende 2 volle dagen en 3 halve dagen aan een schitterend toonmoment, een minivoorstelling of een reeks spannende oefeningen. Je hebt een enorme honger naar kennis, maar soms is je concentratie nog wat grillig. Geen probleem! Daarom hebben we voor de andere halve dagen extra docenten uitgenodigd die in de voormiddag rond een bepaalde techniek aan de slag gaan. (Of we trekken er gewoon op uit naar een museum.) Op deze manier wordt de week zéker niet saaaaa-aaaai.

Deze ervaring is iets prijziger omdat we meer docenten inschakelen en de groepen kleiner zijn (ongeveer 15 kinderen), met extra assistenten. Dit programma is speciaal ontworpen voor de eerste drie jaar van het basisonderwijs.

(9+) De Doeners:

Je begint al aardig zelfstandig te worden en kunt je goed focussen op één groot project. Samen met een docent ga je de uitdaging aan om tegen het einde van de week een mini-voorstelling te creëren. Of het nu met tekst is of zonder, via improvisatie of gebaseerd op bestaande tekst, het wordt een prachtige uitdaging.

Deze groep kan deelnemen tot het einde van het zesde leerjaar.


OPGELET! Door deze opdeling worden de 'Ontdekkers' en 'Doeners' niet meer samen in één groep geplaatst. Merken we op het einde van de eerste dag dat jouw kind beter in een andere groep past, kunnen we dit samen bekijken. Maar, we verschuiven slechts één leerjaar op, en onze docenten zullen de uiteindelijke beslissing nemen over de haalbaarheid.(Bijvoorbeeld: Heeft een 8-jarige meer uitdaging nodig, kan hij of zij zich misschien aansluiten bij de 9+ groep.)

Onze studiejaren worden bekeken van september TOT september.


PRIJZEN 23-24

prijs (5 dagen): 180 euro / 6+ 200 euro
prijs (3 dagen): 130 euro / 6+ 150 euro ( de drie dagen worden vastgelegd door ons. Indien groep van 3 en 5 dagen samen zit is er voor de 3 dagen geen toonmoment. Bij voldoende inschrijvingen bij 3 dagen voor een zelfstandige groep komt die er wel).
prijs 4 dagen: 160 euro / 6+ 175 euro (uitzonderlijke periodes)(Inclusief 3 uurtje, )

Mogelijke kortingsformules (Kortingen niet combineerbaar):

10% korting gezinsbond op alle kinderen of 1 kind indien u ook gebruik maar van het tweede kind. 
15% korting vanaf tweede kind 
Kansentarief mogelijk (80% korting)
Meerder kampen in 2023? 5% extra korting per kamp (verrekend op totaal gestort bedrag van 2023 bij eerste kamp. in 2024)

Vraag zeker ook je papieren van de mutualiteit en de belastingen voor EXTRA KORTING of VOORDEEL.!!! Laatste twee dagen niet apart mogelijk wegens mogelijk toonmoment op vrijdag !!!

Inschrijven : kunstproeverij@kleinfestijn.be

Hoe annuleren, algemene vragen? Dat kan je vinden onderaan deze pagina. 


INSCHRIJVEN?

Zodra u een mail gestuurd heeft plaatsen we uw vraag in onze klantenlijst voor dat kamp. Nadat u een uitnodiging tot betaling ontving worden deze reservaties nog 10 werkdagen vastgehouden. Is de betaling niet uitgevoerd binnen dat tijdbestek zal de reservatie automatisch vervallen. Uw reservatie vervalt dus niet zolang u geen betalingsuitnodiging ontving. 

Op maandag en in het weekend kan het zijn dat u niet onmiddellijk antwoord krijgt. Het weekend vòòr het kamp voorzien we telefonische permanentie en regelmatige controle op mails. 

ANNULEREN?

Annuleren kan tot 4 weken voor aanvang van kamp of sessie. Enkel 12,5% administaratieve kost. 
Annulering vanaf 4 weken voor aanvang van kamp of sessie. 12,5% administratieve kost. 50% terugstorting. Overige van bedrag zal worden overgezet naar ander kamp of voorstelling. 
Annulering vanaf 2 weken voor aanvang van kamp of sessie. Geen terugstorting mogelijk. Centen worden overgezet naar een ander kamp of voorstelling min 12;5 % administratieve kost.
Annulering vanaf 3 dagen voor voor aanvang van kamp of sessie. Geen terugstorting mogelijk. 12,5% administrative kost. 50% effectief betalen kamp. Overige bedrag zal worden overgezet naar ander kamp of voorstellingen. 

VERZEKERING? 

U wil zeker zijn dat u het volledige kamp terug krijgt bij onvoorziene omstandigheden? 
U kan u verzekeren voor 35 euro per persoon. 
U kan dus met geldige reden en bewijs uw volledige bedrag terug krijgen. Dokterattest of ander bewijs (u bent bv niet op tijd terug van vakantie door annulering vlucht) is steeds nodig. Bent u het kamp al begonnen en ban je ziek? Dan krijg je het aantal dagen terug dat je er niet was. Dit vanaf de datum van het doktersbezoek.  


Telefonisch vragen? 
0487 400 410. 

LUKT DE INSCHRIJVING NIET? GELIEVE TE MAILEN NAAR KUNSTPROEVERIJ@KLEINFESTIJN.BE

SCHRIJF JE IN 2023-24 (1 fiche per kind/ per kamp!)

* Na het invullen zal u onmiddellijk een mail krijgen met de betaallink. Reservatie geldig na betaling.
* RECHT OP KORTING VIA KLANTENKAART? Vink laatste vraag zeker aan. We storten het gespaarde geld op uw rekening tijdens uw eerste kamp bezoek in 2022. 
* Tijdens de zomer kiezen we ervoor om de kleuters (6) die nog niet in het eerste studiejaar gezeten hebben te laten aansluiten bij de 3+. Dit om er voor te zorgen dat het het niveau aankunnen. Bij meerdere kleuter groepen gaan we de jongste en de oudste samenzetten (rekening houdende met vriendencombinaties).
* We trachten vrienden samen te zetten zolang het mogelijk is naar bezetting groep.
*TOONMOMENT is enkel voor kindjes die 5 dagen volgen (OF in een autonome 3 dagen groep zit, na overleg met de docent). 
KIES JE KAMP
Hoe wens je aangesproken te worden?
MEERDERE KINDEREN INGESCHREVEN?
FOTOMATERIAAL MAKEN
ALLERGIEËN?

LET OP! Niet alle systemen ondersteunen deze functie. Indien de knop niet lijkt te werken, mag u gewoon een mail sturen naar kunstproeverij@kleinfestijn.be

LUKT DE INSCHRIJVING NIET? GELIEVE TE MAILEN NAAR KUNSTPROEVERIJ@KLEINFESTIJN.BE

bottom of page